Thursday, October 14, 2010

Dayang Nurfaizah @ Festival Filem Malaysia (FFM) ke-23Diva R&B negara, Dayang Nurfaizah akan menyerikan lagi Malam Perasmian dan Malam Anugerah Festival Filem Malaysia ke-23 ini dengan persembahan yang mantap lagi mempersonakan.

Malam Perasmian FFM yang akan diadakan di Centre Atrium, e-Curve, Mutiara Damansara pada 20 Okt 2010 akan menyaksikan persembahan dari Dayang Nurfaizah membawakan lagu-lagu filem dari tahun 80an, 90an dan kini bersama teman artis lain seperti Zehra Zamry, Hafiz AF7 dan One Nation Emcee. Majlis dijangka bermula pada jam 8:15pm dan akan dihoskan oleh Nurul Alis. Majlis ini dibuka kepada orang ramai.Pada Malam Anugerah FFM pula, Dayang Nurfaizah akan bergandingan dengan Lah Ahmad dalam segmen ketiga acara malam gilang-gemilang tersebut. Mereka berdua akan membawakan lagu, Tanda Kasih.

Malam Anugerah akan dilangsungkan di Shah Alam Convention Centre pada jam 8:00 malam pada 24 Okt 2010.Antara artis lain yang akan turut membuat persembahan adalah Mawi, Diana Danielle (Tema Magika), Farah Asyikin dan Lan Typewriter.

Siaran langsung akam bermula pada puluk 8:30mlm hingga 10:30mlm di TV1 RTM. Jangan lupa saksikan Dayang Nurfaizah dan pelakon-pelakon kesayangan anda yang lain di FFM 2010!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails