Wednesday, March 10, 2010

Dayang & Marcell Sayang Showcase @ Hard Rock Cafe Photos

What? Dayang & Marcell Sayang Showcase

Where? Hard Rock Cafe, Kuala Lumpur

When? 7 March 2010; 11pm

Who? Dayang Nurfaizah binti Awang Dowty & Marcellius Kirana Hamonangan SiahaanShowcase yang ditunggu-tunggu oleh peminat Dayang Nurfaizah dan Marcell dimulakan dengan lagu "Hanya Memuji".Menurut Dayang Nurfaizah, impiannya untuk berduet dan membuat show dengan Marcell telah menjadi kenyataan malam itu.Showcase dipenuhi dengan duet dari kedua-dua artis sambil diselang-selikan dengan solo hits masing-masing! Sungguh hebat!!!!Marcell memang mempunyai banyak peminat di Malaysia. Lagu terbarunya ialah Tak Kan Terganti. yang pernah dipopularkan oleh seorang lagi penyanyi Indonesia, Dea Mirella.

Persembahan lagu rancaknya sungguh lincah dan bergaya.Dayang Nurfaizah turut tidak kurangnya. Semakin hari semakin panas!Tak rugi fans dari Sarawak naik "belon" untuk menyaksikan show Dayang! :)Hard Rock Cafe bergema dengan suara peminat Dayang Nurfaizah yang turut menyanyi bersamanya.

Dayang "goreng" habis lagu hitnya seperti Hilang, Andainya Kutahu dan Biar Akhirnya Di Sini.Avatar Dayang - Ratu R&B Na'Vi? Heheh!Fierce tak?Tiba-tiba...dia menjelma.... :)Dayang turut membawakan single ketiganya, "Life With You" dari album baru yang akan dilancarkan bulan Ogos depan.Malam makin panas dengan duet "Temani Diriku".Gandingan Dayang & Marcell memang cocok sekali. They've got chemistry! They rocked Hard Rock! :)Kedua-duanya tak habis-habis saling puji-memuji. Maklumlah, both are fans of each other! :)Sing with Dayang!Marcell rocks the house!Dayang & Marcell berganding bahu untuk showcase yang sungguh mantap!Dua jam rasanya terlalu pantas berlalu....Showcase diakhiri dengan lagu Sayang. Duet of the year! :)Kenapa Dayang & Marcell bersedih nih? Patut la, show dah over.... :(Semoga jumpa lagi....OK. Ni gambar-gambar yang diambil dari sudut VIP yang bersebelahan dengan pentas.

Dayang & Rima Melati Adams, isteri Marcell (finalis Miss Singapore Universe 2001)Marcell yang notti tu selalu "kenakan" Fahrin Ahmad dari pentas.Semua gelakkan Fahrin! Kah! Kah! Kah!Yang baju silau-silau sebelah Fahrin tu, Jehan Miskin. Artis lain yang turut hadir ialah Tony Eusoff.KLIK DI SINI untuk senarai lagu showcase Dayang & Marcell @ HRC.

Akan Datang: Gambar-gambar dari sesi autograf bersama peminat selepas showcase.

2 comments:

 1. wow..banyaknye gamba...nice...sorry kalau terlindung camera time amek gamba..hehe

  ReplyDelete
 2. suka sangat!!!!

  best sangat!!

  enjoy sangat!!

  and max, love all your shots......

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails